25-10-05

pfff

Net opgestaan... Gisterenavond nog wa zitten te werken om te werken... Mijn gedachten er ni bij... Nog zitten wenen van de schok waarschijnlijk... Dringt echt ni tot mij door wat er gisteren allemaal gebeurd is... Hij wilde er zomaar mee stoppen! Geen traan heeft ie gelaten... Hij was mijn perfectionistisch gedoe beu zei hij, kzal nooit veranderen zei hij... En dan wil hij het toch nog opnieuw proberen? Maar hij is mij beu? Dacht dat het beter ging... Dacht dat we het redelijk goed hadden... Soms es ruzies, maar twaren kleine vergeleken met verleden jaar... En altijd snel uitgepraat... Uit mekaar omdat ik zaagde over zijn rommel... Het brak mij echt in twee toen hij dat zei...  Kheb zo'n gevoel dak in een droom leef, ben er precies niet helemaal... Mijn hoofd is wa licht, krijg mijn ogen bijna ni open omdat ze opgezwollen zijn en mijn stem is ook al helemaal weg... Kheb totaal geen zin om ook maar iets te doen... Hoe moet ik mij gedragen straks als hij thuiskomt van zijn werk? Kzie hem nog altijd immens graag en ben blij dat hij dan toch bij mij blijft... Maar kheb zo het gevoel dat het toch ni voor 100 procent dat is dat hij wil... Vanmorgen pakte hij mij vast toen zijn wekker afging en kvond da zo raar... Waarom wil hij iemand vasthouden die hij beu is? Vanmiddag les, een praktijkles... Hopelijk duurt hij lang, dan bennek later thuis...

11:41 Gepost door Strange Girl | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

* Zal wel verschieten geweest zijn als ge da zo totaal ni zag aankomen :s Vind 't ook ma raar .. Misschien eens serieus praten over wat hem zo stoort dat hij alles wou opgeven? Nja, sterkte meid!

Gepost door: LittleStar | 25-10-05

:-) Nog meer praten? Dan kan het nog wel in orde komen denk ik niet? ;-)

You never know hé!!

Veel succes nog

Gepost door: Ourlipsaresealed | 25-10-05

even een serieuze tegenslag; tijd om de plooien glad te strijken! Gun jezelf een paar dagen rust, geniet SAMEN met je vriend; misschien ben je inderdaad wat te perfectionistisch? Ik moet niet veel praten, het is bij mij ongeveer hetzelfde. Maar misschien moet je nu eventjes je school en al de rest opzij plaatsen en wat tijd doorbrengen met je vriend? School is belangrijk, heel belangrijk, maar soms heb je gewoon eventjes afstand nodig! Praten praten praten is de ultieme boodschap, succes!

Gepost door: RedRose | 25-10-05

De commentaren zijn gesloten.