24-05-05

Tijd tikt

Weeral 1 uur 's nachts... Kheb de hele dag bezig geweest, maar veel te weinig gedaan... Die tijd gaat zo snel... Kmoest dan ook nog een kaartje voor een uitnodiging voor de doop van het dochtertje van mijn nicht maken... De ganse familie komen de laatste veel vaker langs voor ontwerpen voor weet ik veel wat... Kan dan moeilijk nee zeggen, maar kruipt dan ook wel tijd in... En kwil dat meestal heel goe dan, want tis toch vo familie é... Nu twas ni veel werk, na 2 uur wast gefixt en er 15 euro voor gekregen :-)
Kga morgen al wa vroeger naar mijn kot vertrekken omdak nog foto's moet nemen int stad voor ne werk... En tga zonneschijn zijn morgen, allé da zeggen ze toch, dus kga ervan moeten profiteren... Maar tzou weer ni raar zijn alst begint te regenen als ik daar buiten sta met mijne camera...
Kmoet nog ne liedje zoeken om bij mijn voorstelling van foto's te laten spelen... Kvind dus niks... Kwil het ni te klassiek, niet te hard, niet te serieus, niet te onozel, niet te commercieel... Das zo iets dak in 5 minuten zou moeten vinden en ben nu alweer meer dan ne uur muziek aant beluisteren...
 
Mijn vriend was nogal kort aan de telefoon... Ma ik zal da ook wel geweest zijn... Kvoel mij zo wa van PFFFFFF Kbegin daardoor dan weer te twijfelen aan onze relatie... Khad da gezegd tegen mijne beste vriend, ma kreeg zo'n antwoord van 'hebt weer ne slechte dag en dan is alles slecht bij gij...' Huh... Tis gewoon de laatste weken, sinds hij van Spanje is teruggekeerd en de leugen over zijn leeftijd is het nog altijd niet zoals voorheen volgens mijn gevoel. En ik betrap er mij op dak wel wa meer naar andere mannen zit te zien, of nogal snel gevoelens krijg voor iemand anders... Die gaan dan wel weg, omdat ik ze negeer, maar toch... Is da normaal dat je vlinders krijgt voor iemand anders als je een goede relatie hebt?! Of ben ik gewoon weer abnormaal... Of is het gewoon een slechte dag die al weken duurt?!
 

01:09 Gepost door Strange Girl | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

* zijt wel 'n hard werkerke ze :) heb der wel bewondering voor .. ge komt er wel! .. en over da verliefd zijn .. ik ben nog nooit verliefd geweest op iemand anders als de relatie goed was .. wel als ze minder goed was of minder goed begon te gaan :s trek 't je allemaal ni te veel aan en ge ziet wel wa der komt :)

Gepost door: LittleStar | 24-05-05

. De kans is kleiner dat je op iemand anders verliefd wordt als je een goede relatie hebt maar de kans blijft bestaan. Hans Zimmer heeft wel schone achtergrond muziek, misschien moet je daar eens luisteren.

Gepost door: hephi | 24-05-05

ge hebt ups en downs ik heb ook vaak van die downs... en dan lijkt inderdaad alles slecht, dan begin ik te twijfelen over alles... kzou zeggen, doe zoals ik, diep ademen, raas wat uit, en kijk enkele dagen nadien wat je dan wilt, vaak verdwijnt dat gevoel vanzelf :-)

Gepost door: RedRose | 25-05-05

De commentaren zijn gesloten.