01-05-05

slechtgezinde ouders....

Gisterenavond wa boel gehad met mijn ouders... Der kwam weeral familie. Wij hebben ne grote en hechte familie... Allemaal wel leuk enzo, maar ook ni altijd... Het is bijna altijd in het weekend, dat als ik opsta er familie beneden is... Met mijn slaapkop vriendelijk zijn. Je wilt gaan shoppen, maar dan komt er weer familie binnen... Je palmt heel de tafel in, komt er natuurlijk familie... Je wilt een film zien... Nuja, het weekend is familie bezoekjes. En aangezien mijn ouders de oudste zijn van de bende, komen de meesten naar hier.... Gisterenavond was het weer zo. Khad al genoeg familie gezien naar mijn zin en kmoest werken en kwilde ne film zien... Dus khad op voorhand gezegd dak op mijn kamer ging zijn... Twas trouwens familie waarmee ik ni zo'n goeie band mee heb... Das een neef en zijn vriendin, der zijn soms mensen waar het gewoon ni mee klikt... Nuja, komt mijn ma midden in de film van haar dak maken waarom dak zo asociaal doe enzo... Kmoest dan na de film ff hallo komen zeggen... ok... Maar dan bijna opt einde van de film belde een goeie vriend met wa problemen en kheb bijna een uur zitten bellen. Toen dak naar beneden kwam was de familie al vertrokken... Mijn ma was dan immens vies... Wa is het grote probleem?! Khad die mensen toch al meer dan een jaar ni gezien, ze laten nooit iets weten, dus waarom moet ik dan immens veel moeite doen?! Misschien had ze gewoon ne slechte dag, want ze was gisteren al vies omdat ze vond dat ik moest beslissen wat we gisteren gingen eten... Kon op niks komen en ze is dan vies naar buiten gegaan... Pffff
Steekt hier wel vaker tegen de laatste maanden... Vooral als mijn pa dan nog es begint te roepen tegen mij.. Of als ik weer tot in detail moet uitleggen waar ik ga, met wie en waarom.... Tzal het kotleven zijn dat ik teveel gewend ben... De vrijheid.... Kheb het daarmee vaak moeilijk thuis... Al die controle en uitleg... Ze vergeten precies dak binnen een maand 21 jaar wordt en geen 16...
Ze zijn nu weg, kweet ni naar waar... Dus kheb het huis vo mij alleen.. Straks wa werken int zonneke als mijn computerwerk af is... En dan komt mijne vriend weer :-)
En hopelijk bruin ik al wa, want da ga zooo immens traag bij mij...

11:17 Gepost door Strange Girl | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

* jup, komt door kotleven .. 'k Heb daar int weekend nooit echt veel last van gehad maar nu 'k al bijna 2 maand thuis ben steekt da hier soms toch ook fameus tegen ze ..

Gepost door: Kimmeke | 01-05-05

tgoh... kmoet zeggen, khad die misérie vorig jaar ook al... Ma kdenk ook zoals kimmie dat het ook wel komt door het kotleven ;)

Gepost door: RedRose | 03-05-05

De commentaren zijn gesloten.