21-04-05

Lost time....

Ben vandaag naar huis 'gevlucht'... Khad toch bijna geen les meer voor de rest van de week en aangezien ik nu echt wel immens achter zit op mijn werk, heb ik besloten mij nu echt es te verplichten te werken. Op kot alleen doe ik niks, ik wil wel, maar komt altijd iets tussen.. Tv is intressanter, koken, afwassen, opruimen of er komt onverwacht bezoek... En de laatste week, als mijn vriend er is, besteden we de hele tijd aandacht aan mekaar en komt werken er ook niet van... Dus ben gevlucht, gevlucht van mijn vriend (waar ik veel liever lui bij ben ;-) ), gevlucht van mijn tv, internet, park en pruts, gevlucht van mijn vrienden en gevlucht van de winkels en terasjes... zucht... Terug thuis bij mijn saaie ouders die mij vies bezien als ik te lang in de zetel blijf zitten... Kheb dus al heel de middag gewerkt! Wat heel raar is voor mij, want normaal schiet ik pas in gang na 19u... Nachtmens...
Net gehoord dat je nu 2 maanden mag werken als jobstudent! Das echt een geruststelling voor mij! Dat betekent dus, dat als ik buis, ik niet moet gaan werken omdat ik geen studiebeurs meer heb. Nu kan ik 2 maand gaan werken en dan toch mijn studies terug kunnen betalen. Dan zit een aangepast jaar er toch in en heb ik geen twee jaar 'verloren'... Maar we gaan er nog vanuit dak erdoor zal zijn zeker... Hopelijk :-) Allé kga nog wa werken!

19:23 Gepost door Strange Girl | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

ola! ik wil ook twee maand gaan werken... Is er iex veranderd aan die wet ofzoi? of mogen die belastingen voor jou? :-) Let me know é meid ;-) Alvast succes met je werk! :-)

Gepost door: RedRose | 22-04-05

De commentaren zijn gesloten.