19-04-05

Liefde maakt blind?!

Onverwacht geen les vandaag... Kzou dus beter wa werken, maar twas ook es nodig om mijn kot op te ruimen en die grote afwas te doen enzo... Kzal sebiet wel nog wa werken ;-) Kheb zo es wa rond gevraagd, en ben blijkbaar ni de enige die nog ni zoveel heeft gedaan... Dus ben gemiddeld ;-)
Liefde maakt blind, zei mijn beste vriendin, toen ik op mijn kot kwam en hij had een lief briefje achtergelaten.... Kzie hem echt graag, ben er steeds meer van overtuigd dat er meer goeie dan slechte dingen zijn... Geen enkele relatie is toch perfect? En die paar dingen kan ik echt mee leven... En de rest kan ik wel vergeven, al is het vergeten niet zo simpel.... Hij is de eerste die mij zo vergevingsgezind maakt, bij mijn exen was ik verre van zo... Tvoelt ook allemaal zo anders, het is ook helemaal anders... Kzou zoveel missen als ik met hem zou breken... Alle lieve dingen... De lieve briefjes, de onverwachte knuffels en dansjes, het onschuldig gepest, wakker worden terwijl hij naar me kijkt.... :-( Kwil da echt ni kwijt! Hij doet mij soms echt mooi voelen, terwijl ik mezelf verre van schoon vind.. Mijn zelfvertrouwen is zo laag als het maar kan... ksnap vaak zelfs ni wat hij in godsnaam in mij ziet...
Maar kzal wa proberen te werken...

16:08 Gepost door Strange Girl | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

* Hm .. mja liefde maakt wel blind .. 'k ben 't levende bewijs :) :s
Maar euh, zo lang gij u gelukkig voelt, zo lang er meer goede dan slechte dingen zijn, zo lang ge 'm zo graag ziet en hij u goe doet voelen .. is er toch geen probleem? :D

Gepost door: Kimmeke | 19-04-05

*** Ik weet het niet, ik zou mij toch serieus bedrogen voelen en zou nooit weten of ik hem nog zou kunnen vertrouwen en geloven.
Als je al niet eerlijk bent over je leeftijd, wat dan nog allemaal? En zelfs als hij dacht dat je hem anders niet had gewild, dan heeft hij ondertussen toch eigenlijk tijd genoeg gehad om je zelf op de hoogte te brengen. Hij heeft niets bekend: hij heeft het toegegeven omdat jij er zelf bent achtergekomen.

Gepost door: Just me | 20-04-05

De commentaren zijn gesloten.