05-04-05

Nachtmens...

Tis weeral 3 uur.. Overdag gaat de tijd zo traag maar na 21u vliegt die gewoon! Ik ging es vroeg gaan slapen vandaag.. Niet dus.. Twas al 17u eer ik begon met wa werken. Khad geslapen tot 13u! Kzat er pas laat in en kheb dan nog tweetal uur liggen lezen... Dus dan heb ik al een uur nodig om wakker te worden.. Daarna nog meegeweest met mijn moeder naar ne paar winkels... Kheb een uur of vijf gewerkt opt gemakske en dan gechat met mijn ventje :-). Zonder webcam deze keer, maar morgen kan ik hem zoveel bezien als ik wil! Morgen al! Eindelijk... Daarna moest ik rollercoaster3 installeren voor mijn nichtje op hare pc die hier nog staat en kheb da natuurlijk es willen uittesten.. Das verslavend! En grappig! Dus vandaar dat alweer 3u is... Door een onozel spelleke...
Kmoet morgen (vergeleken met de laatste dagen) redelijk vroeg op. Douchke pakken en trein nemen naar Gent. Want kmoet nog eerst het stad in, cadeauke voor mijn moeder die zaterdag verjaart. En kmoet nog achter wa gerief voort school. Dan nog mijn kot wa opruimen en nog achter eten... Om 19 uur is hij er.. Nog ne geluk dak het morgen druk heb, dan gaat de tijd wa sneller voorbij!
Kga wa proberen te slapen alhoewel ik nog lang ni moe ben.. Ik ben echt een nachtmens. Kan tot 's morgens op blijven, maar dan wil ik ook tot 's middags slapen. Vroeg opstaan gaat ni en vroeg in mijn bed kruipen ook al ni, dan lig ik meestal wakker.. En dan begin ik na te denken en slaap ik helemaal niet. Mijn vriend is een ochtendmens... Onze ruzies zijn dan ook meestal 's nachts of 's morgens... Als ik zo nadenk hebben wij nog nooit ruzie overdag gemaakt... Raar...

03:01 Gepost door Strange Girl | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

*geeuw* Bij mij was 't gisteren ook weer half 4 :p .. en 'k ging ook vroeger slapen :s 'k Word al heel de week wakker rond 12u .. 't Zal wa worden volgende week als 'k er weer elke dag om 7u uit moet ..

En euh, bedankt voor je reactie op men blog ;) 't was 'n vriendin waar 'k jaren alles aan verteld heb en die nu alleen nog maar iets zegt als ze iets moet weten die de druppel was :)

Gepost door: Kimmeke | 05-04-05

De commentaren zijn gesloten.