03-04-05

Niks kapot vandaag!

Vandaag gaan winkelen in Gent met mijn favo tante... Das helemaal mij, gewoon een oudere versie dus we komen mega goed overeen... Twas immens druk! De terasjes zaten overal vol... Twas ook zalig weer! Maar ik ben geen beetje gebruind... Ik ben zo'n bleekscheet! Ik mag uren in de zon liggen, je ziet het niet... Of ik verbrand, en dan blader ik helemaal af en daarna heb ik een heel licht bruin tintje... Kheb ni veel gekocht, kheb mij kunnen beheersen, maar de rijen aan de kassa's deden er ook veel aan... Dus twas 17u tegen dak thuis was, dan nog tv gekeken tot 22u en dan kwam mijn ventje terug online :-D. Met webcam! Zijn haar begint wel wa lang te worden maar hij was mega glad geschoren... Thuis 'vergeet' hij dat wel regelmatig en loopt hij dagen met ne stoppelbaard rond... Zijn moeder zal er wat achter zitten... Twas leuk om hem te zien! Hij kon eens terug zwaaien, want mijn webcam staat wel altijd aan... Hij is ook de dagen aan het aftellen, net als ik.. Alhoewel ik tel bijna uren... Dinsdag komt hij rond 19u aan aan mijn kot... Zorgen voor wat eten en drinken en een dvdje huren en niemand die ons nog stoort... Toen hij weg was, had ik mi voorgenomen nog 3tal uur te werken. Der zijn nu bijna 3 uur weg, maar enige dak gedaan heb zijn stomme spelletjes zitten spelen... Ik weet dat da zinloos is en dat ik nu echt wel MOET werken, want de laatste week heb ik niet veel gedaan.... Maar het knopje 'opnieuw' was altijd zo verleidelijk... En nu is het wat te laat om nog te beginnen... Toch?!

01:49 Gepost door Strange Girl | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

* véél te laat :) .. zeker op 'n zaterdag ..

Gepost door: Kimmeke | 03-04-05

Wat is er mis met een stoppelbaard? Jeuw,

Ik scheer mij net als uw ventje ook maar 1x in de week en ik ben er trots op. Als ik dat elke dag doe dan krijg ik van die ontekingspuistjes, en da's helemaaaaaal geen zicht. Nee, hoor; gef mij maar stoppels.

Altijd da gezeik over da scheren trouwens; ge zijt daar elke dag een kwartier van uwe schonen tijd mee kwijt: schuim opdoen, opensmeren, schuim uit uw neus en van uw mond en uit uw oren halen (want da jeukt, zenne!), scheermesje pakken en er dan achter komen dat je met je schuimpoten een nieuw pakske moet opendoen, JEZELF SCHEREN, ondertussen minstens één keer in je gezicht snijden, aftershave aandoen, bloed opkuisen, klaar.

d;-)

Gepost door: josDeSmos | 03-04-05

* Elaba! .. 't enige da mannen moeten doen is hun BAARD afscheren eh .. En dan nog zagen ;) .. Vrouwen mogen gewoon nergens haar hebben :) Benen, oksels, .. zucht, en maar zagen da ze doen ze :D

Gepost door: Kimmeke | 05-04-05

De commentaren zijn gesloten.