31-03-05

Gelukkig

Hij is online geweest, wat later gelukkig want het internetcafe zat vol. En ondertussen werkte msn terug! Kvoel mij terug gelukkig! We hebben er eindelijk kunnen over praten (chatten). Hij heeft nagedacht en wil mij blijkbaar toch niet kwijt. Hij was zo lief! We hebben nu ook eindelijk wat over het overlijden van zijn pa kunnen praten en nu kan ik hem eindelijk wat bijstaan met het verwerken van zijn verdriet. Want das het enige dat ik wil doen... Hij heeft de band met zijn moeder terug wat kunnen sterker maken en heeft zelfs jeugdfoto's gekregen. Hij herkende zichzelf zelfs niet... Khoop dat de relatie met zijn moeder nu wat zal beteren. We gaan deze zomer samen al eens terug. Als het terug geen jaren duurt voor hij ze terug ziet, zal de relatie ook niet zo verwateren...
We gaan wat meer werken aan onze relatie. De liefde is er in elk geval genoeg...
Kheb nu wel niks gedaan voort school vandaag, maar denk dak beter nu in mijn bed kruip en de komende dagen wat meer werk.
Zaterdag gaan winkelen met mijn favoriete tante. 's avonds ging er nog een vriend komen en zondag zou ik met een vriend een uitstap doen. Maar ik vrees dat ik wat in tijdsnood geraak voor mijn schoolwerk... Misschien dat ik bergen kan verzetten de komende dagen... Kga naar mijn bedje, vroeger dan de laatste dagen. Slaaplekker!

00:54 Gepost door Strange Girl | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

! super :) .. allé, alles komt dan toch terug op zen pootjes terecht :) .. veel succes nog me 't schoolwerk ..

Gepost door: Kimmeke | 31-03-05

De commentaren zijn gesloten.